Home » «Skammelig, ekkelt, helt opprørende.» Jamie Carragher har ingen nåde med Manchester United-spillere

«Skammelig, ekkelt, helt opprørende.» Jamie Carragher har ingen nåde med Manchester United-spillere

by Russell Crowe

Jamie Carragher løp etter Manchester United-spillerne. Etter hans mening har noen av hans prestasjoner denne sesongen vært opprørende.

Manchester United tapte 1:4 for Watford lørdag. Konsekvensen av dette nederlaget vil være oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær. Saken er avsluttet, vi venter bare på en offisiell bekreftelse.

Resten av teksten under videoen.

Nordmannen er ikke den eneste som har skylden for de dårlige prestasjonene til «de røde djevlene». Carragher behandlet også Old Trafford-spillerne hardt. Etter hans mening er holdningen hans opprørende.

– Hvis du har mange gode spillere, kan du ikke tape 1:4 til Watford. Du kan bare ikke. Det spiller ingen rolle hvordan treneren stelte noen, hvordan de oppførte seg i garderoben og om de blir respektert. Carragher dømte.

– Noen av prestasjonene til Manchester United-spillerne var skammelige. Dette er et av de dyreste og best betalte utstyrene i historien. lagt til engelsk.

– Watford spiller forferdelig. Jeg har sett dette laget mange ganger. Et tap på 1:4 er ekkelt og pinlig. Manageren går, vi vet, denne historien vil gå fort. Men noen av prestasjonene til disse spillerne har vært helt opprørende. konkluderte Carragher.

Manchester United i tolv Premier League-haler samlet bare sytten poeng. Tapene hans på toppen øker. Tirsdag spiller han mot Villarreal i Champions League.

You may also like