Home » Spillet vil bli det nasjonale merket til Polen

Spillet vil bli det nasjonale merket til Polen

by Russell Crowe

Ved utgangen av 2020 hadde antallet selskaper notert på WSE steget til 54 og Tokyo-børsen falt dramatisk. Marek Dietle, president for WSE, understreket i et intervju med Emerging Europe viktigheten av å lage spill for det polske kapitalmarkedet og hvorfor de ble inspirert av introduksjonen av WIG-spillkoden.

På den annen side sa Christophe Quadek, administrerende direktør i Creepy Tsar, at økonomiske endringer etter 1990 hadde åpnet døren for folk som ønsket å lage spill som ligner deres egne. Justin von sa at Polen ikke feirer en eneste seier, men heller viser de gode titlene som internasjonale spillere nyter godt av. Vår ekspert Jacek Michałski (Vis profil) veileder oss gjennom dette emnet.

Sportslitteratur

Polen har solgt mer enn en million titler over hele verden, inkludert The Witcher og The Mine’s War. Handlingen til 11-biters studiospill finner sted i en travel by, og viser hvordan vanlige mennesker lever i tykt og tynt.

Spillet er anerkjent over hele verden og brukes av engelsklærere i Polen til å undervise i litteratur. Conrad Adamsevsky, PR-sjef for 11-bit studioene, sa at han ikke forventet mye oppmerksomhet før de verdifulle mediene og avisene beviste at han tok feil.

11-biters studier har vist at de ikke har penger til å lykkes i videospillindustrien. Selskapet skapte et videospillmerke som sto tidens tann. Videospill er hovedformen for underholdning med en ekte kunstmynt.

Land som produserer spill av høy kvalitet har muligheten til å eksportere kulturen sin rundt i verden. Mr. Adam Cheswesky sa at spillene ikke var fokusert på Polen, men de ble ikke skapt i Polen, men på vår kulturarv. Selv om Grand Theft Auto er en amerikansk kreasjon, har den blitt en del av Storbritannias kulturarv.

I følge en fersk bransjerapport er det for tiden mer enn 400 polske spillutviklingsstudioer. Omtrent 38 millioner innbyggere i Polen har sluttet seg til spillindustrien og er tilgjengelige Ros på nettet, Blant annet spill. Spilleksperter mener imidlertid at bransjen har en lang vei å gå.

Ifølge Mr. van Trone spilte Polen en passiv rolle i outsourcing av programvareutvikling for noen år siden, men nå har det en stemme. Vil polske videospill få et rykte for å produsere gode videospill som kan spilles på nettkasinoer? Starwart Industries jobber med å gjøre Stanislav Lamins roman The Invincible til et spill.

Vet du at Polen ligger foran Japan i totalidrett? For 10-15 år siden ville mange ikke ha trodd at slike nyheter alltid skapte overskriftene. Powell Mersevka, president for Techland, sa at det er mange spillstudioer i Polen med svært dyktige programmerere. Det er ikke overraskende at det er mange videospill i Polen.

Tallrike sportsutviklingsstudioer promoterer Polen som et sportsutviklingssenter.

Regjeringen tar dette til etterretning

Spillet ble populært i Polen. På en populær diskusjonsside RedditDet polske Witzer 3-fellesskapet har mer enn 150 000 medlemmer. På scenen kan fans dele memes, fanarts og mer. På sin side ga Bloopers team ut en skrekkfilm kalt The Medium. Spillet solgte godt i løpet av dager etter utgivelsen på PC- og Xbox-plattformer.

Videospillindustrien er åpenbart global, med over 90 % av spillene som spilles utenfor landet. Regjeringen har lagt merke til potensialet i spillene og har bevilget rundt 66,66,7 millioner som en del av EUs finansieringsprogram for små merker som ønsker å lage et polsk spill for å støtte prosjektene deres fra bunnen av.

Støtten fra den polske regjeringen til utviklingen av sporten senket barrierene for å oppnå posisjonen som verdensleder av landet.

Videospillindustrien i Polen har kommet langt sammenlignet med de siste årene. Partnere, myndigheter og sponsorer har anerkjent potensialet til spillindustrien og vil ikke la det passere.

Takket være de riktige markedsføringsstrategiene er det klart at Polen vil bli merkevaren til spillets land. Den avanserte spillindustrien øker spillmerket med lanseringen av internasjonale spilltitler. Takket være innovasjon, kapitalmarkedsstøtte og statlig støtte har Polen dratt enormt godt av.

You may also like