Home » 17 dager rike med levende og lyse følelser

17 dager rike med levende og lyse følelser

by Russell Crowe

De viktigste sendingene av de olympiske leker sendes både direkte på LTV7 og REplay.lv og i repriser. Det er ventet 17 innholdsrike dager av OL, så alle vil finne noe interessant på programmet.

«De årelange olympiske leker vil endelig finne sted, om enn med ulike begrensninger.» Latvisk TV er sportsklar og inviterer seerne til å oppleve hvert øyeblikk av spillet på skjermen, sier Ivars Priede, medlem av LTV-styret.

Kampene starter fredag ​​23. juli. LTV1 og LTV7 klokken 13, en time før åpningsseremonien til lekene, ventes intervjuer med de olympiske utøverne, nyheter om det latviske olympiske laget ved de olympiske leker, prognoser for neste starter og forventninger vil bli satt. Direktesendingen av åpningsseremonien begynner klokken 14. LTV7 vil sørge for tegnspråktolkning for både åpnings- og avslutningsseremonien til de olympiske leker.

LTV-teamet dro til Tokyo om morgenen 19. juli. De erfarne journalistene David Ernstreit og Reinis Ošenieks, samt Matīss Timofejevs, som skal ha sitt første OL, vil fange høydepunktene i konkurransen i Japan for å bringe publikum enda nærmere begivenhetene.

Reinis Ošenieks på OL i Tokyo

Før avreise sa LTV «Rīta panorāmā» at den hadde flere arbeidsbegrensninger, men at LTV-teamet ville gjøre alt for å gi den mest komplette informasjonen om banen til latviske idrettsutøvere.

Journalisten Uģis Joksts vil hver dag rapportere fra Riga om de viktigste prestasjonene i nyhetene om de olympiske leker, og samtaler med eksperter i Olympic Studio vil bli ledet av journalistene Raimonds Gekišs og Karīna Rubene. Den sosiale medieportalen LSM.lv vil også tilby et bredt spekter av innhold fra de olympiske leker.

I henhold til avtalen har medieselskapet Discovery Communications gitt LTV en eksklusiv underlisens til å kringkaste sommer-OL i Tokyo på LTV1 og LTV7, og fortsetter dermed tradisjonen med fri-til-luft-kringkasting og lar latviske seere se videoene. . og kjemper om medaljer. Eurosport forbeholder seg retten til å kringkaste de olympiske leker eksklusivt på betal-TV-kanaler, så vel som på digitale, on-demand og mobile plattformer, inkludert Eurosport Player, samt på innovative virtual reality-løsninger.

Av årsaker utenfor LTVs kontroll, forventes det store endringer i siste liten ved LTV7-OL 24. og 25. juli. ATV på endringene i programmet vil informere så snart som mulig.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like