Home » De olympiske 3×3 basketballmesterne vil spille sammen for første gang etter å ha vunnet gull

De olympiske 3×3 basketballmesterne vil spille sammen for første gang etter å ha vunnet gull

by Russell Crowe

Forrige uke kom Edgars Krūmiņš tilbake til laget som medlem av «Quest»-nivåturneringen i Perm. Han spilte med Agnis Čavars, Kārlis Lasmanis og det femte medlemmet av laget Artūrs Strēlnieks.

På den kommende turneringen i Abu Dhabi på fredag ​​og lørdag, inkluderer påmeldingen Krūmiņš, Čavars, Lasmanis og Nauris Miezis, en kvartett som ble kronet som tidenes første olympiske 3×3-mester i basketball. Latverne ble plassert i turneringen med det andre tallet etter den serbiske enheten «Ub», som også vil starte med en sterk lineup.

I undergruppe B skal «Riga» spille «Ulaanbaatar» fra Mongolia (10.) og «Jeddah» fra Saudi-Arabia (7.).

Tirsdag bevilget ministerkabinettet 33 000 euro i beredskapsmidler for å la det latviske 3×3-basketlaget fortsette konkurransesesongen.

Beslutningen om å tildele midler til Latvian Basketball Union (LBS) har tidligere blitt støttet av Latvian National Sports Council.

Kort tid etter OL begynte konkurransesesongen for basketballspillere. På grunn av skader har laget aldri spilt for laget som vant OL-tittelen i Tokyo denne sesongen.

I alle fem World Tour-turneringene denne sesongen har imidlertid det latviske laget kommet inn blant de åtte beste, og oppnådd det beste resultatet i Debrecen, hvor de fikk andreplassen.

World Tour-etappen finner sted i Mexico City i november, med en siste etappe i Jeddah i midten av desember.

Andre leser for tiden

You may also like