Home » Den tørre seieren til det latviske hockeylaget over Norge – den offisielle nettsiden til Dinamo Rīga Hockey Club

by Edvard Munch

Det latviske laget ledet av Harijs Vītoliņš slo det norske laget med en score på 3: 0 (2: 0, 0: 0, 1: 0) torsdag i Esbjerg, Danmark.

Allerede i det andre minuttet av kampen traff Rūdolfs Polcs målet, for hvem det var det første målet i rekkene til det latviske laget. I det 15. minutt av første periode, som spilte i flertall, slo Deniss Smirnovs en pasning foran mål, og etter en vellykket retur krysset pucken den norske mållinjen: 2:0.

Gjestene fortsatte presset for å utligne kampen da Renārs Krastenbergs i det 45. minutt kom seg alene med målvakten.

To assist i denne kampen fra vår DINAMO RIGA-forsvarer Patrik Ozola.

Keeper Jānis Kalniņš avviste alle motstandernes skudd i kampen mot Norge, og vant en «tørr» kamp.

Ti spillere fra DINAMO RIGA spiller i rekkene av det latviske landslaget i denne turneringen!

Fredag ​​møter det latviske laget det danske laget. Denne kampen starter også kl 20:00 og vil bli sendt direkte på LTV7.

Latvia – Norge 3: 0 (2: 0, 0: 0, 1: 0)
Gates: 1:16 Polt (Batna) 1: 0, 14:18 Smirnov (Ni. Sower, Oak, more) 2: 0, 45:47 Krastenbergs (Oak, Smirnov, more) 3: 0.
Kull: 24:14.
Straffeminutter: 2:6.
Keepere: Jānis Kalniņš – Lāšs Voldens.