Home » Det latviske innebandylaget for menn tapte ved verdensmesterskapet i Helsingfors

by Edvard Munch

Gints Narogs, «Latvijas Avize», JSC «Latvijas Mediji»

Det latviske herrelaget i innebandy tapte mot favorittene i Helsingfors-VM, men danskene spilte mot motstanderne. En viktig kamp til kvartfinalen i morgen.

Nyheter

Hvorfor er pensjonen fortsatt fradragsberettiget? Presidenten for forfatningsdomstolen forklarer om det er en lovlig måte å få slutt på dette

11 timer

Nyheter

«I desember betalte vi 900 euro for oppvarming!» Ogre-folk deler fakturaene dine

6 timer

Nyheter

«Det ble bare kjent med det da sprer seg raskt og ukontrollert.»Chip at de største bekymringene er bekreftet

12 timer

Les andre nyheter

Vi har «planlagte» feil mot innebandymaktene: 1:11 mot Sverige og 2:7 mot Finland. I begge kampene var vi de første til å lede, og avslørte resultatet for Armand Savin i hver av disse kampene. Det vi også har til felles er at vi tapte bare 1:2 til de store etter første periode, og beseiret våre favoritter ytterligere.

Finnene har en mer solid kamp mot mesterskapsvertene, og kaster sjelden to mål i verdensmesterskapet, inkludert keeper Jānis Salcevičs som frastøter to «okser».

ANDRE LES NÅ

Innimellom spilles berg-og-dal-banen med Danmark (5:5). Latvia var i ledelsen med 0:2, til slutten av første periode kom de til uavgjort, deretter var de i ledelsen med 4:2 og 5:3, og tapte seieren i løpet av de siste fem minuttene. Ved VM i innebandy kan kamper ende uavgjort, så Latvias plass i gruppen avgjøres i dag av det svenske og danske landslaget.

Taper danskene med åtte mål blir vi nummer tre i gruppe A, så møtes Canada eller Filippinene i morgen. Viser danskene derimot karakter mot svenskene, står vi sterkt med Estland.

«Det er ikke så viktig for oss hvilken plass vi tar i undergruppen, for vi må vinne neste kamp uansett. Lagene som skal møte det må vinne, de må bare være klare for denne kampen,» sier treneren til det latviske landslaget Arto Rīhimeki.

Etter gruppeturneringen i det latviske landslaget er den mest produktive Pēteris Trekše med tre produktive pasninger. Ikke bare Savins, men også Edgars Puriņš og Rolands Kovaļevskis har to mål.

RELATERTE INNLEGG

I Sverige endte det latviske kvinnelaget i innebandy på niendeplass i verdensmesterskapet for kvinner, der det er det dårligste resultatet siden debuten i 1997. Gruppen led tre tap i tillegg til en åttendefinale til Norge (6:9).

Slutten er en positiv tone, for i kampen om 9-12. Plassen ble ødelagt av USA med 13:0 og Tyskland ble beseiret i den siste kampen med 7:5. Anna Ankudinova er den mest produktive av det latviske laget i denne turneringen, som har ti (7 + 3) poeng. I finalen ble det en klassiker: Sverige mot Finland. Bronsen ble vunnet av Sveits, og slo Tsjekkia 5:2.