Home » England. Solskjærs emosjonelle farvel til Man United [WIDEO]

England. Solskjærs emosjonelle farvel til Man United [WIDEO]

by Russell Crowe

Ole Gunnar Solskjær ble fritatt fra stillingen som Manchester United-manager etter å ha tapt mot Watford (1-4). Nordmannen har publisert en video der han tar farvel med sin kjære klubb.

  • Ole Gunnar Solskjær har sluttet som trener for de røde djevlene etter lørdagens ligatap
  • Nordmannen jobbet i klubben i 2,5 år
  • Manchester United ga ham muligheten til å si farvel til fansen i form av en video

Solskjær: Det er på tide for meg å gå til side

Sykefravær Ole Gunnara Solskjæra Den hadde vært på lufta i noen gode uker, men det skjedde egentlig ikke før forrige lørdag. Seinere United manchester pinlig tapt for Watfordem (1:4). Selv om nordmannen tok farvel med drømmeklubben sin, er det vanskelig å finne vondt blod mellom de to sidene. Etter kunngjøringen av avgjørelsen deres, la Manchester United ut en video på Twitter-kontoen deres der Solskjær sa et emosjonelt farvel til fansen.

Du vet hva denne klubben betyr for meg og hva jeg ønsket å oppnå der for institusjonene, fansen, spillerne og troppen. Jeg ville at vi skulle ta neste steg, kjempe om mesterskapet Premier League, trofeer. Dette er den eneste riktige måten. Jeg vil ha det av. Jeg går ut inngangsdøren fordi jeg tror alle vet at jeg gjorde mitt beste for denne klubben. Han betyr alt for meg og vi passet godt inn, men jeg klarte dessverre ikke å levere resultatene vi trengte. Det er på tide for meg å gå til side sa den norske treneren.

48-åringen uttrykte da sin fulle støtte til Michael Carrick som midlertidig trener. Solskjær har jobbet for Manchester United siden mars 2019. Han ledet laget i 149 kamper, med et gjennomsnitt på 1,79 poeng per kamp. Han og de røde djevlene klarte ikke å vinne noen trofeer.

Villarreal

United manchester

Kursene kan endres. Oppdatering av: 22. november 2021 18:48.

18+ | Spill ansvarlig! | Betingelser og vilkår gjelder

Se også: Carragher angriper MU-spillere.

You may also like