Home » Fury Jose Mourinho ved pause mot Bodo / Glimt. «Noen av dere ville ikke engang spilt i Norge og Serie B»

Fury Jose Mourinho ved pause mot Bodo / Glimt. «Noen av dere ville ikke engang spilt i Norge og Serie B»

by Russell Crowe

AS Roma gikk på et tungt nederlag mot Bodo/Glimt i Conference League torsdag. Det italienske laget bukket under for sine rivaler 1:6. Corriere dello Sport avslører hva José Mourinho sa til spillerne i pausen.

Den portugisiske treneren i kampen mot norgesmesterne bestemte seg for å danne et reservelag og ga nøkkelspillere en pause. Etter kampen klaget han på hvordan spillerne hans presenterte seg.

Resten av teksten under videoen.

Jeg har aldri lagt skjul på at vi er et lag med reelle begrensninger. Vi har 13 spillere som representerer et lag og resten er på et annet nivå. Det er én positiv ting: i det minste vil ingen spørre meg nå hvorfor jeg spiller med de samme spillerne. – brøt han.

Fram til pause tapte Roma for Bodo/Glimt 1:2. Ifølge «Corriere dello Sport» la ikke portugiseren en tørr tråd i spillerne før starten av andre omgang.

Noen av dere ville ikke engang spilt her, i Norge eller i Serie B ropte han på spillerne. Så ble det helt stille i garderoben. Ingen av spillerne reagerte på disse ordene.

Den andre delen av kampen var enda verre for Roma. Det hele endte med ekte skyldfølelse. Til slutt slapp «Giallorossi» inn seks mål.

Etter sluttsignalet var det imidlertid ingen annen «tørker» fra Mourinho. Portugiseren bestemte seg for først og fremst å fokusere på søndagens oppgjør med Napoli i Serie A.

You may also like