Home » Haaland med høyere remitteringsklausul? Nye nyheter om Norge

Haaland med høyere remitteringsklausul? Nye nyheter om Norge

by Russell Crowe

Fot. PressFokus
På bildet: Erling Haaland

Erling Haaland spiller i kveld mot Bayern München i den tyske supercupkampen med Borussia Dortmund. I mellomtiden ga Sport1 nye rapporter om nordmannen. Straffeklausulen for den tidligere FC Salzburg-spissen kan angivelig gå fra € 75 millioner til € 90 millioner neste år.

  • Sport1 melder at summen av Erling Haalands godtgjørelse kan øke neste sommer
  • En 21-åring kan ikke koste € 75 som rapportert, men € 90 millioner.
  • Spilleren har en gyldig kontrakt med Dortmund-klubben til slutten av juni 2024

Haaland dyrere enn opprinnelig rapportert?

Erling haaland Han hadde en vellykket første opptreden mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga. Den norske spissen scoret tre mål, så mentalt vil han være i optimal disposisjon før kampen med de tyske mesterne.

I mellomtiden har det allerede kommet rapporter om størrelsen på godtgjørelsen til representanten for Norge. Det kan bli høyere neste år hvis BVB lykkes neste sesong. Spekulasjonene fortsetter om at Haaland kan gå til Manchester United. Spilleren var også tilknyttet La Liga-klubber som FC Barcelona og Real Madrid.

Den Leeds-fødte midtspissen nådde BVB i januar 2020 for 20 millioner euro. Så langt har Haaland spilt 61 kamper for Borussia, og scoret 62 mål i dem. I tillegg er det 18 assists på den unge spillerens konto.

Haaland har også en enestående rekord i Champions League. I elitekonkurranser fikk den 12-dobbelte norske landslagsspilleren 20 treff på 16 kamper.

Les mer: Borussia – Bayern: forventede lagoppstillinger

Kurs er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Kursene kan endres. Oppdatering av: 15. november 2021 13:31.

18+ | Spill ansvarlig! | Betingelser og vilkår gjelder

You may also like