Home » I 2022 vil Polen ha AWS-sonen – Local Computerworld

I 2022 vil Polen ha AWS-sonen – Local Computerworld

by Russell Crowe

En annen internettgigant er mer åpen for Polen. Amazon Web Services (AWS) kunngjorde opprettelsen av den såkalte lokale sonen i Polen. Totalt varslet det mer enn 30 nye soner, inkl. i Tsjekkia og Hellas. Dette er de første lokale sonene som ble etablert utenfor USA. Det polske skymarkedet er så stort at de store aktørene ikke kan gå forbi det likegyldig.

En av lederne for et stort IT-selskap for to år siden, under vår private samtale, uttalte at Polen er på en merkelig tid når det gjelder markedet for skytjenester. Det er et for lite marked til at verdens største aktører seriøst bryr seg om, men for stort til å ignorere. Tilsynelatende var den grenseposisjonen over. Verdien av skymarkedet vokser med tosifret, noe vi minner deg om hvert år ved å vise resultatene av vår Computerworld TOP200-rapport. Det viktigste var at de begynte å ta oss på alvor. Internett-giganter har erklært en stund at de vil gå sterkere inn på det polske markedet. Tidligere ble dette gjort av europeiske spillere. Utlendingen gikk tross alt videre. Regionene deres har kunngjort Google og Microsoft. Nå, som er glad, har AWS annonsert sin lokale sone. Det er ennå ikke en region, men det er allerede et stort skritt mot vekstmarkeder. I april 2020 diskuterte vi det med Tomasz Stachlewski, seniordirektør for løsningsarkitektur i CEE i AWS. I et intervju fra flere måneder siden, som du kan lese her, sa han blant annet: «Inntil nylig opererte AWS kun på grunnlag av regioner, det vil si steder hvor det fantes enorme fysiske klynger av datasentre. For øyeblikket er det 22 av dem i verden og flere er på vei. Som jeg nevnte tidligere, er tjenesteporteføljen vår strengt tatt basert på hva kundene våre forventer av oss, og derfor utvider vi nå vår globale infrastruktur med et nytt element, dvs. lokale soner, dvs. lokale tilgjengelighetssoner. At de er et annet sted hvor vi bygger datasentrene våre”.

AWS Local Zones er en type AWS-infrastrukturimplementering som bringer AWS Compute, Storage, Database og andre utvalgte AWS-tjenester nærmere store populasjoner, industri og IT-huber der ingen eksisterende region eksisterer. AWS Local Zones kan brukes til å kjøre applikasjoner som krever ensifrede millisekunders forsinkelse i brukstilfeller som sanntidsspilling, hybridmigrering, multimedia- og underholdningsinnhold, live videostreaming, ingeniørsimuleringer, AR/VR og læringsslutninger. maskingevær på kanten.

Sjekk også:

AWS har annonsert at de vil lansere mer enn 30 nye AWS Local Zones i større byer rundt om i verden. De nye lokale AWS-sonene vil være tilgjengelige fra og med 2022 i mer enn 21 land, inkludert Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Tyskland, Hellas, India, Kenya, Nederland , Norge. , Filippinene, Polen, Portugal og Sør-Afrika sammen med 16 lokale soner i USA, noe som gjør det mulig for kunder å betjene sluttbrukere over hele verden med enda lavere ventetid.

Amazons cloud computing-ressurser er vert for flere steder rundt om i verden. Disse stedene består av AWS-regioner, tilgjengelighetssoner og lokale soner. Hver AWS-region er et eget geografisk område som har mange isolerte steder kjent som tilgjengelighetssoner. AWS Cloud inkluderer for tiden 81 tilgjengelighetssoner i 25 geografiske regioner (regioner) rundt om i verden.

Hver AWS Local Zone-plassering er en utvidelse av AWS-regionen der du kan kjøre latenssensitive applikasjoner ved å bruke AWS-tjenester som Amazon Elastic Compute Cloud, Amazon Virtual Private Cloud, Amazon Elastic Block Store, Amazon File Storage og Amazon Elastic Load Balancing i en geografisk plassering i umiddelbar nærhet til sluttbrukerne. AWS Local Zones gir en sikker forbindelse med høy båndbredde mellom lokale arbeidsbelastninger og de som opererer i AWS-regionen, slik at du kan koble deg sømløst til hele spekteret av lokale tjenester gjennom de samme API-ene og verktøysettene.

You may also like