Home » I den latvisk-estiske basketballligaen vil kampene være mer tilgjengelige for tilskuere i den nye sesongen / Artikkel

I den latvisk-estiske basketballligaen vil kampene være mer tilgjengelige for tilskuere i den nye sesongen / Artikkel

by Russell Crowe

Kristaps Janičenoks, direktør for Latvias basketballligaer, understreket at klubbene har gjort leksene sine og for tiden er rundt 95 eller flere prosent av spillere og trenere vaksinert, og flere prosent er vaksinert på ulike lag. Vaksinasjon kan være en faktor for å redusere virkningen av en pandemi i løpet av sesongen.

Det ble nevnt flere ganger på pressekonferansen at denne sesongens kamper vil være tilgjengelig på «Sportacentrs.com TV» og på Internett. «Alle kamper som finner sted i Estland vil være tilgjengelige for Delfi.ee som vanlig,» la Janičenoks til.

Rihards Streiķis, markedssjef for Pafbet i Latvia, uttrykte sin tilfredshet med live-sendingene, som vil hjelpe basketball å nå sine fans og seere som ikke vil være i stand til å delta på kampene personlig. «Selvfølgelig forblir lederne de samme: i Estland» Kalev «https://www.lsm.lv/» Cramo «og i Latvia» VEF Rīga «.» Det vil definitivt bli en interessant sesong, sa Strike.

Uldis Tatarčuks, styreleder i SIA «Tet», påpekte at direktesendte basketballsendinger også vil hjelpe unge mennesker til å fokusere mer på sport. «Jeg tror vi har fått en god start, og Sportacentrs.com TV og andre plattformer vil gi det bredeste spekteret av innhold som er tilgjengelig. Vi fortsetter å jobbe for å overraske både spillere og seere med en rekke innovasjoner gjennom sesongen,» sa Tatarchuk .

Styrepresidenten i SIA «Tet» nevnte at det i løpet av sesongen kan legges til en annen type interessant innhold, for eksempel de beste øyeblikkene fra kampene og annet innhold som kan være av interesse for både samfunnet og fellesskap, egen liga. .

På spørsmål om latviske klubber kunne trenge flere kamper med estiske lag i første halvdel av sesongen, avslørte Janichenoks at forslaget var fra Latvia, men estiske representanter avviste det, og viste et ønske om å spille et normalt program, slik som tidligere år før. pandemien.

«Jeg kan fortsatt ikke si hva formatet på sluttfasen vil være, fordi det avhenger av den epidemiologiske situasjonen, men hvis pandemien ikke påvirker noe, vil Final 4 spilles. Hvis ingenting endres, vil turneringen finne sted.» i Estland «, beskrev Janičenok den siste fasen av turneringen.

Fjorårets turneringsfinalister «VEF Rīga» og Tallinn «Kalev» https://www.lsm.lv/ «Cramo» deltar i den offisielle åpningskampen 1. oktober kl 19.30. Dette spillet vil bli sendt direkte på latvisk TV-kanal 7.

14 lag forventes å spille to runder før 20. mars. Estland er representert med åtte klubber og Latvia med seks.

13 lag deltok i sesongen 2020/2021. På grunn av restriksjoner pålagt av pandemien, ble hovedarrangementet spilt i to grupper, med lag fra hvert land som kun konkurrerte mot hverandre. I april deltok de tre beste lagene fra Latvia og Estland i finaleturneringen i Riga, der «Kalev» vant https://www.lsm.lv/ «Cramo». «VEF Rīga» tok andreplassen, «Ogre» på tredjeplass.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like