Home » kanadisk hockeylag uten seire; Hviterussland og Kasakhstan er en overraskelse

kanadisk hockeylag uten seire; Hviterussland og Kasakhstan er en overraskelse

by Russell Crowe

Slovakia feiret en seier i starten av mesterskapet, og beseiret Hviterussland 5:2, mens det på Storbritannias bekostning allerede var et nederlag, og slapp inn 1:7 til det russiske olympiske komité-laget.

Hockey verdensmesterskap. Norsk – De lyseste episodene av det italienske spillet

Hockey verdensmesterskap. Slovakia Games – Høydepunkter fra Storbritannia

I mellomtiden slapp Norge inn Tyskland 1:5 på lørdag, mens Italia tapte 4:9 for Tyskland.

Søndag ettermiddag ble det hviterussiske hockeylaget sjokkert over å slå det svenske laget 0:1. Det eneste målet i denne kampen i begynnelsen av tredje periode ble scoret av tyskerne Nesterovs.

Hockey verdensmesterskap. De viktigste episodene av spillet Hviterussland – Sverige

Så langt har det svenske landslaget tapt et tap mot Danmark med 3:4. Men hviterusserne har tidligere sluppet inn Slovakia med 2:5.

Kasakhstan-laget skapte også furore, og feiret nok en gang seieren i kullene etter kampen, men denne gangen mot de nåværende innehaverne av den finske landslagsmestertittelen. Begge lag spilte 1:1 i ordinær tid, men Kasakhstans hockeyspillere viste seg å være overlegne i skyting etter kampen.

Hockey verdensmesterskap. Kasakhstan-spill – høydepunkter fra Finland

Kasakhstan har allerede startet denne turneringen med seier i «oksene» over Latvia med 3:2, men Finland med 2:1 slo USA.

Søndagen endte med seier til det sveitsiske laget over Danmark med resultatet 1:0, men hockeyspillerne fra USA beseiret det kanadiske laget med 5:1, og tillot dermed ikke det første laget på verdensrankingen å vinne denne turneringen. .

Hockey verdensmesterskap. Games Canada – Amerikas høydepunkter

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og avsluttes 6. juni. Latvias hockeylag har spilt to kamper så langt, og slått Canada i den første 2:0, men lørdag tapte Kasakhstan for første gang i historien mot kullene etter kampen med en score på 2:3.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like