Home » Kinesiske Tencent kjøpte en stor eierandel i det polske Bloober Team-studioet

Kinesiske Tencent kjøpte en stor eierandel i det polske Bloober Team-studioet

by Russell Crowe


Styret i Bloober Team kunngjorde at Tencent kjøpte 3,8 millioner aksjer i Rockbridge TFI, dvs. 21,97 prosent aksjekapital i Bloober Team. Dette er selvfølgelig ikke Tencents første kjøp, for selskapet har allerede investert i for eksempel Riot Games eller Grinding Gear Games, skaperne av den anerkjente Path of Exile. Krakow-spillprodusenten er åpenbart fornøyd med den kinesiske interessen og fornøyd med den nye aksjonæren.

Hvordan vil Tencent-kjøpet påvirke fremtidige Bloober-spill? Det er ikke kjent, hovedsakelig fordi det kinesiske selskapet har en minoritetsandel. Selvfølgelig steg Bloober-aksjene. Studioet har definitivt grunn til å være fornøyd, spesielt siden det etter en ganske tøff start fra Layers of Fear, gjør det bedre og bedre på markedet, og de siste The Medium eller Blair Witch ovenfor er virkelig vellykkede produksjoner, satt så stor pris på av fansen . spillere så vel som anmeldere.

Når det kommer til de siste produksjonene, ga Rockstar spillere en godbit og kunngjorde til slutt noe nytt fra Grand Theft Auto-verdenen – selskapet avslørte de første detaljene om Grand Theft Auto: The Trilogy. På sin side dukket spillet Songs of Conquest opp i den nye delen av spillet – denne etterfølgeren til Heroes 3 lover å bli flott.

You may also like