Home » LTV News Service sier farvel til det gamle studioet for å møte opp om den nye / artikkelen

LTV News Service sier farvel til det gamle studioet for å møte opp om den nye / artikkelen

by Russell Crowe

«Alt som har skjedd med hver enkelt av oss, Latvia og verden, har blitt vist og uttrykt i denne tredje nyhetsstudien. Presidenter, falne regjeringer, triste hjerter og gledestårer har blitt valgt her. Før vi går til det store og moderne . .. og også et veldig vakkert nytt nyhetsstudio, mye takk til det langsiktige nyhetshuset til Zaķusala, «sa Ilze Dobele i et farvel til det gamle nyhetsstudioet.

I mellomtiden husket regissøren av «Panorama» Jānis Geste fortiden.

«Dette er det tredje studioet, hjemmet til nyhetene på ti år og mitt favoritthjem, aktuelle hendelser har startet her med «God kveld», vi husker Velta Puriņa, scenen har endret seg,» sa Jānis Geste, direktør for «Panorama «.

«Ja, vi forventes å være veldig tilbakeholdne, noen ganger blir vi oppfattet som roboter, men hver av oss er med oss ​​selv, vår karakter, egenskapene vi prøver å skjule om natten. Disse situasjonene er forskjellige, for hver enkelt av oss. .. hva har skjedd gjennom denne studien «Alle har hatt en direktesending, som de ikke vil oppleve en gang til,» innrømmet Geste. «Jeg ler av Ilze Dobeles hengende kjede, Laura Vondas hår nede, men jeg gjør det ikke ofte. Judīte Čunka har klart å oppnå dette med tekstmeldingene sine.»

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like