Home » Lytte! Norge vil være representert på Eurovision av en gigantisk engel

Lytte! Norge vil være representert på Eurovision av en gigantisk engel

by Russell Crowe

Norge har i helgen blitt kåret av et av landene der Norge har store forhåpninger til konkurransen: Eurovision. Etter et fem uker langt utvalgsmaraton ble det bestemt at landet skal presenteres i Rotterdam i mai av en gigantisk engel eller lokalt ungdomsidol TIX med sangen «Fallen Angel».

Utvelgelsen til den norske Eurovision Song Contest i år var spesielt intens og uforutsigbar, da flere lokale tungvektere konkurrerte om sjansen til å representere landet i en konkurranse som arrangeres i Rotterdam.

Mange trodde at KEiiNO ville vinne, artister som ble ansett som populære favoritter i 2019-konkurransen og ble «eliminert» av juryen.

Derfor regnes triumfen til ungdomsidolet TIX, som egentlig heter Andreas Haukelands, som en skikkelig overraskelse. TIX-showet vil også være en overraskelse for Europa: Artisten valgte det norske laget på scenen i et gigantisk englekostyme, lenket sammen.

Gitt hvor seriøst Norge tar Eurovision-showet, er det klart at englenes angrep i Rotterdam vil bli enda mer imponerende. Bookies er også overbevist om dette og planlegger en plass for Norge i Eurovision Song Contest.

Bookmakerne våre anser fortsatt Samantha-sjansene våre som en av de laveste.

På sin side utpeker eksperter de litauiske representantene som en av de sanneste utfordrerne til seier! Nyt de imponerende litauiske hitene fra «Eurovision» HER!

You may also like