Home » Norge 3: 4 (spill over) – Hockey – Sportacentrs.com

Norge 3: 4 (spill over) – Hockey – Sportacentrs.com

by Edvard Munch

Latvia – Norge

Dører: 03:50 Sondre Uldens (Kristians Kosastuls, Matiass Treteness) 0:111:55 Renārs Krastenbergs (Kristiāns Rubīns) 1:1 17:44 Ronald King (Rodrigo Apple, Kristaps Sotnieks) 2:1. 21:08 Ken Andre Ulimbs 2:2 41:56 Matthias Pedeschen (Mats Roseli-Ulens, Ken Andre Ulimbs) 23 49:42 Kristian Rubins (Uvis Balinskis) 3:3 65:00 Mikaels Haag 3:4
Straffeminutter: 8:8
Keepere: Matiss Kivlenieks – Henrik Haukelands

66′ Indras skudd treffer Haukeland, men Michael Haag drar seier for Norge – 3:4…

66′ I den femte serien slippes ikke spillerne til begge lag.

66′ Kivlenieks er fortsatt overlegen i sine dueller, men Latvia slår på pinne – Krastenbergs slår også på pinne

66′ Bucuresti fra det vanskelige traff stanga, etter den tredje serien 1:1.

66′ Ulsen slår Kivleniek, men på den andre siden er han treffsikker med en flott okse det er også en hage.

66′ Etter den første serien med kast er resultatet 0:0: keeperne til begge lag slår pucken med fotbeskytterne.

66′ Forlengelsen er over, en rekke straffekast vil følge etter kampen.

Sekstifem» Latvia kan ikke bruke flertallet. 14 sekunder til slutten av sonen ryker Hules inn, Kivlenieks dytter pucken.

Sekstifem» Latverne kan ikke flytte pucken raskt nok: etter Krastenbergs pasning passerer Robert Bukarts den.

63′ Hula bommer pinnen, Cibulskis kaster farlig, keeperen redder.

63′ En av de norske spillerne går ned, denne gangen er fløyta stille. På motsatt side av banen brøt Rodrigo Ābols inn i mål, som blir rufsete av Peteršens, et flertall for Latvia!

61′ Overtid startet!

Reguleringstiden på 60′ er over, stillingen er 60:3. Latvia har fått minst ett poeng.

60′ Nordmennene kommer også med en rekke anklager.

59′ I en omstridt situasjon blir det gitt en irettesettelse, selv om det så ut som Krastenberg kunne være først til pucken.

58′ Mindre enn tre minutter igjen av ordinær tid.

56′ Flere ganger på rad prøver nordmennene å serve fra høyre, men forsvarerne våre lar dem ikke. I det pucken treffer målet tar Kivlenieks den. Mindretallet bestod.

54′ Latvia vinner en tredje minoritet på kort tid: Dommerne finner avvisningen til Oskars Cibulskis. Det er verdt å huske at den beryktede tsjekkiske dommeren Antomin Jerzabek på banen.

53′ Denne gangen kan mindretallet tåles sikrere: Nordmennene har ikke store sjanser til å score mål.

51′ Mikēlis Rēdlihs blir avvist for å snuble, en stor misforståelse for både Michael og Bob Hartley. Latvia er igjen en minoritet.

50′ PORT! Christian Rubin lander i området og skyter et veldig nært skudd. Denne gangen tar Haukeland feil: Pucken tar seg inn i mål mellom livvaktene – 3:3!

49′ Norge skaper en rekke svært farlige øyeblikk, suksess er i hendene på latvierne: et mindretall har passert.

47′ Kulda får avslag i et veldig unødvendig øyeblikk. Nordmenn starter angrepet veldig sakte, tar titalls sekunder, i løpet av frasen.

44′ Etter å ha misset målet skjøt latvierne frem, pucken traff toppen av krysset etter returen.

42′ PORT! Latvia vil også score i starten av den tredje tredjedelen. Foran porten sparker Ruby Matthias Pechechen, som passerer til Kivleniek etter Rosel-Ulsens pasning. 23

41′ Flere farlige skudd for oss: etter skuddet til Cibulskis bommer Džeriņš på pucken som spratt fra kort hold, men Karsums kaster ut av uleilighet: Haukelands spretter.

41′ Den tredje tredjedelen har begynt. Kaspars Daugaviņš, som ble skadet på slutten av andre omgang, er ikke på plassen.

40′ De fleste kan ikke brukes i denne tredje. I den andre tredjedelen er kullforholdet 6:6. Latvia vil kunne starte tredje tredjedel med flertall.

40′ Mats Roseli-Ulsen avskjediges for snubling. Krastenbergs vinner de fleste latvierene igjen. I denne tredje, ytterligere 53 sekunder.

39′ Når du spiller i ufullstendige formasjoner, er pucken i vår defensive sone.

37′ Magnus Henriksen v. Michael Riedlih slår et skarpt skudd på kanten. Indrasis kommer ut for å forsvare partneren sin og får en to-minutters avvisning for uhøflighet. Henriksen bryter igjennom med bare en to-minutters blokkeringsstraff.

37′ Balinski spiller som Freibergs og snurrer også pucken i søvne, og nøytraliserer Norges farlige angrep.

36′ Den aktive pressen tvinger nordmennene til å irettesette.

3. 4′ Flott trekk av Freibergs: Nordmennene kjører tre mot en forsvarsspiller, men mesteren i den tsjekkiske Champions League ligger på isen og tillater ikke en pasning til mål.

33′ Apple spiller flott vakt og skyter, men bommer også i øvre hjørne.

32′ Lesunds er på den ukomfortable siden av stolpen fra kloss hold, men den norske forsvarsspilleren bommer på målet. Søppelforhold – 4: 3 i andre tredjedel.

30′ Pucken spretter fra kanten, men Richard Bucharest kan ikke komme dit før keeperen.

28′ Igjen en mulighet for Indras, også denne gangen klarer han ikke å treffe målet.

27′ Erland Lesund stopper Apples angrep med kraftig kraft.

25′ En av kampens dommere er skadet: Matthias Pedesen faller og faller for føttene til Jerusalem, som faller smertefullt. Heldigvis klarer dommeren å fortsette kampen.

24′ Nordmennene har en liten dominans i starten av tredje og en rekke farlige angrep.

22′ PORT! Norge er lik resultatet i mindretall. Uvis Balinskis kan ikke holde seg i pucksonen, noe som lar Ken Andre Ulimb ha en date med Kivleniek, som treffer det øverste hjørnet av målet. 2:2

tjueen» Den andre tredjedelen har begynt. Nok et og et halvt minutt for Latvia.

tjue» Richard Bucharest kaster pucken over keeper. 22 sekunder før slutten av den tredje vinner Latvia det andre flertallet: Samuel Sulem blir avvist.

19′ Nordmennene har nesten umiddelbart en sjanse til å rebalansere resultatet på resultattavla, men for første gang redder Kivlenieks oss virkelig – Ulden kan ikke score det andre målet i kampen.

18′ PORT! For første gang tar Latvia ledelsen. Returen gikk til kontring. På oppkjøringen var Kongen igjen, denne gangen et stort slag for Haukeland mellom livvaktene – 2:1!

17′ Varmen stiger til en flott utskytningsposisjon, men treffer ikke målrammen.

seksten» Jerry slipper unna låsen foran mål, men klarer ikke å dytte pucken i mål.

femten» En fantastisk mulighet for latvierne: Ķēniņš og Ābola løper to og to mot keeper, men han avgjør med en serve som Haukeland slår med en fot. Et øyeblikk senere fortjener Jūnas Hūless, flertallet i Latvia, avslaget.

12′ PORT! Renārs Krastenbergs fortsetter å spille fyrverkeri – 1:1! Kongen kaster pucken inn i sonen, bommer på den, men Christian Rubin slår tilbake og henter den, Krastenbergs kaster og sender pucken ned til niende.

elleve» Ken Andre Ulimbs har et skudd avvist på mål

10′ Søppelforhold – 5:3 til fordel for Latvia.

7′ Latverne fortsetter å sløse bort muligheter: Indrašis klarer ikke å slå pucken etter at Karsums passerer foran et tomt mål.

6′ Nok en to-mot-en tur til Latvia, Džeriņš dykker inn, på toppen av Haukeland.

5′ Farlig skudd for Krastenberg, bommet av lagets debutant.

4′ PORT! For andre kamp på rad kjørte vi fort. Sondre Uldens bryter foran mål, Kivlenieks får ikke tak i pucken med en gang og styrer den inn i mål med fotbeskytter. 0: 1.

4′ Oskars Cibuļskis er skadet. Spillet spilles også på banen for latviske fans. Velkjente Den tsjekkiske dommeren Antomīns Jeržābeks, en mann som ikke scoret Latvias mål i kampen mot Hviterussland i 2014.

to» Ābols bryter foran mål, et øyeblikk senere slår Cibuļskis et skudd. Hartlijs leker også gjemsel i andre rekker: Miķelis Rēdlihs spiller med Mārtiņš Karsums og Mika Indrašis, men i andre omgang Ķēniņš-Ābols-Krastenbergs.

en» Spillet kan begynne! Endringer i de latviske rekkene siden den offisielle søknaden: Dārziņš, Džeriņš og Daugaviņš er de første som går til torget.