Home » Pļaviņš skal spille med Mikhail Samoilov i sandvolleyballduoen / Artikkel

Pļaviņš skal spille med Mikhail Samoilov i sandvolleyballduoen / Artikkel

by Russell Crowe

I september bestemte Pļaviņš og hans tidligere partner Edgars Točs at det felles samarbeidet ikke skulle fortsette etter World Tour-finalen.

«For siste gang er jeg klar til å snu en ny side innen aktiv sport. Jeg er klar til å starte fra bunnen av. Jeg er klar til å endre nesten alt. Og alt dette for ett mål. Denne gangen kan jeg virkelig si at du vil har en ny partner Ny og lovende, men fremover «Jeg håper Mikhail er klar for det. Dette er øyeblikket da jeg tror mer enn alle andre til sammen», skriver Plavins.

Pļaviņš, 36, har også lenge spilt med Harald Regžs, Herman Egleskalns, Aleksandrs Solovejs, Jānis Šmēdiņš og Aleksandrs Samoilovs. Sammen med Šmēdiņš vant han en bronsemedalje ved OL i London 2012.

I mellomtiden oppnådde 23 år gamle Samoilov karrierens største suksess i 2018, da han sammen med Kristaps Šmits vant EM under 22 i Jūrmala. Denne sesongen spilte han med Rinald Aishpur, men før hans lagkamerater var også Solovay og Matisse Gabdullin.

Pļaviņš og Točs tilbrakte sin første hele sesong sammen i 2018 og vant sin første World Tour-turnering, og triumferte i et firestjerners løp i Haag. Pļaviņš / Točs vant en billett til Latvia for OL i Tokyo og oppnådde begge utmerkede resultater i Japan, og endte på fjerde plass.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like