Home » Roma – Bodø. Mourinho var rasende på dommerne [WIDEO]. League of European Conferences

Roma – Bodø. Mourinho var rasende på dommerne [WIDEO]. League of European Conferences

by Russell Crowe

Gjestene kom foran 1. omgangs overtid. I andre omgang klarte vertene å ta igjen tapet og scoret også et andremål, men begge målene ble skilt med nok et norsk mål. Uavgjort betyr at det var laget som ble eliminert fra Legia Warszawa i første runde av LM-kvalifiseringsrundene som forble på førsteplass i deres LKE-gruppe.

José Mourinho, den italienske treneren, beskyldte dommeren for den ugunstige avgjørelsen for laget hans. Portugiseren la ikke skjul på sinne i samtalen med reporteren som intervjuet ham etter møtet.

– Hvordan forklarer du dagens kamp? spurte journalisten. – Dommeren må forklare seg. Men de snakker ikke – svarte tittelansvarlig. På spørsmål om hva dommer Anastasios Papapetrou gjorde galt, svarte Mourinho: «Har du sett kampen?»

Reporteren ga ikke opp. «Ja, men jeg vil gjerne vite hvordan det ser ut fra ditt ståsted,» sa han. – Nei, sier du meg – svarte portugiseren. Til slutt, på spørsmål om dommeren tok seieren for Roma, ga Mourinho opp. «Selvfølgelig», innrømmet 58-åringen. – Bodo / Glimt De er et godt lag, de har gode spillere. De skjøt to skudd og scoret to mål. Vi hadde to straffer og fem skytetider til, evaluerte treneren, og innrømmet at etter hans mening burde det romerske laget få to straffer. Hun fikk ingen.

Roma ledet av den portugisiske treneren startet sesongen strålende med seks seire på rad. Men senere begynte laget å spille ruter og havnet deretter i et hull. På de siste seks kampene hadde Giallorossi kun én seier, med Cagliari i Serie A. I tillegg spilte de uavgjort mot Napoli og Bodo/Glimt, og tapte mot Juventus, Milan og Norge.

You may also like