Home » Roma i sjokk før LKE-kampen. «Det er en bot for å spille dritt i Serie A»-fotball

Roma i sjokk før LKE-kampen. «Det er en bot for å spille dritt i Serie A»-fotball

by Russell Crowe

AS Roma ser ut til å ha normalisert seg. Romerne skuffet fansen fullstendig forrige sesong, og rangerte kun på sjuende plass i Serie A, noe som bare ga muligheten spill i kvalifiseringsrundene til League of European Conferences. For så svak Utfall Paulo Fonseca mistet jobben og ble erstattet av sin landsmann José Mourinho.

Se videoen
Maciej Skorża så Legias komposisjon og endret plutselig planen. Avslører Lech-fotballspilleren

Beklagelige ord fra en av Roma-spillerne. Vanskelige tider for romerne i Norge

Det nye managerlaget ble gjenopplivet og var i begynnelsen av sesongen leder for Serie A. Roma-spillere presterer også veldig bra i European Conference League, hvor de slo motstanderne uten problemer. De har allerede møtt CSKA Sofia (5:1) og Zoria Luhansk (3:0), og neste steg er kampen mot Bodo/Glimt.

Ja, Lewandowski scoret feil mål! VAR reddet Benfica [WIDEO]

AS Romas møte med norgesmesterne finner sted torsdag på Bodø Stadion. Dagen før denne kampen møtte spillerne fra Italia opp på Bodo/Glimt-anlegget for å se banen. José Mourinhos spillere var tydelig overrasket over værforholdene rundt dem. I det som publiseres på sosiale nettverk kan du se vind og snø som blåser ubehagelig.

Mål av Gerarda Piqué.Slutt på Barcelonas mareritt i Champions League! De ventet på ham i mer enn 200 minutter.

Dessverre for en av spillerne kan det i det publiserte opptaket høres en stemme som kommenterer hele situasjonen ganske tydelig. – Dette spillet er kun vår feil. Dette er en bot for det skitne spillet i Serie A i fjor, sa noen i bakgrunnen. En storm hadde allerede brutt ut i Italia og det ble spekulert i hvem som uttalte disse uheldige ordene. Informasjon kommer frem i media om at den skyldige var Gianluca Mancini.

You may also like