Home » Simuleringer tar et nytt nivå. Målvakten tvang dommeren … rødt kort til en lagkamerat [WIDEO]

Simuleringer tar et nytt nivå. Målvakten tvang dommeren … rødt kort til en lagkamerat [WIDEO]

by Russell Crowe

En merkelig situasjon oppsto i den norske ligaen. Viking Stavanger-keeper Patrik Gunnarsson tok på seg lagkameraten David Brekalo, noe som førte til at sistnevnte fikk rødt kort av dommeren.

Bortekampen mot Kristiansund ventet på Viking-laget søndag. Ved seier kan en tredjeplass på tabellen og deltakelse i kvalifiseringsrundene til neste års UEFA European Conference League være garantert. Det er kun to køer igjen i Norge til sesongslutt.

Gjestene kom dårlig inn i møtet og fra fjerde minutt måtte de ta igjen. De førte til uavgjort før pause, men i andre omgang scoret motstanderne enda et mål. Viking omsatte kampen på overtid og scoret et vinnermål.

Den mest interessante hendelsen skjedde imidlertid to minutter senere. Keeper Gunnarsson og hans lagkamerat Brekalo kolliderte i det gjestende straffefeltet. Begge ridderne nærmet seg aggressivt og viftet med armene. Etter å ha blitt dyttet av sistnevnte falt målvakten inn på banen som om han ble truffet av et lyn, og simulerte et slag i ansiktet.

De andre skilte spillerne og roet den rasende Brekalo, som ville fortsette å angripe. Dommeren nølte ikke og bestemte seg for å sanksjonere 22-åringen med rødt kort.

Øyeblikk etter denne situasjonen reiste Gunnarsson seg helt restituert og fortsatte spillet. Mindre enn minuttet senere ga dommeren en siste fløyte og kampen var over.

Denne helgen, generelt, i form av simuleringer var spesiell fordi NordIkke glem Deyverson (LES HER).

You may also like