Home » Utøver Ikauniece vil ikke starte ved OL i Tokyo / Artikkel

Utøver Ikauniece vil ikke starte ved OL i Tokyo / Artikkel

by Russell Crowe

Utøveren har rehabilitert lenge etter flere kneoperasjoner, men han sliter fortsatt med smerter som gjør at han ikke kan løpe.

Lark på å ikke starte Ikauniece i TokyoMārtiņš Kļavenieks

«Lauras helse er viktigere enn noe annet,» sa Cīrule til Latvijas Radio. Han bemerket at optimistiske spådommer om at Laura kunne gjenoppta treningen etter fire heltidsmåneder ikke gikk i oppfyllelse. «For ikke å ødelegge kneet, må rehabiliteringen fortsette,» sa Cīrule.

«Etter to svært vanskelige år med trening til OL, har jeg også gjennomgått tre store operasjoner og en rehabiliteringsprosess. Det siste året har ikke tillatt meg å nå de målene jeg hadde satt meg. Kroppen min lar meg ikke trene. og begynne å tenke på de beste resultatene. I denne situasjonen ville en tur til Tokyo bare være en impuls, som ville skuffe den olympiske komité, friidrettsforbundet, mine støttespillere og fremfor alt meg selv, forklarte Ikauniece.

Ikauniece vant en sølvmedalje i EM 2012 og en bronsemedalje i verdensmesterskapet i 2015. Den høyeste plassen i OL var i Rio de Janeiro i 2016, da han var like bak pallen.

For tiden har 27 idrettsutøvere vunnet reisebilletter til Tokyo. Tennisspillerne Alona Ostapenko og Anastasia Sevastova ble med i regimentet for siste gang etter at rangen ble publisert.

Judo-rangeringen publiseres denne uken, da vil det være klart om Yevgeny Borodavko har beholdt sin kvalifisering etter starten av verdensmesterskapet. Karate bør også kvalifisere seg denne uken.

Sandvolleyballspillerne Jānis Šmēdiņš og Aleksandrs Samoilovs vil ha det siste håpet om å nå Tokyo på veien. Men innen utgangen av juni kan flere andre latviske utøvere forbedre sine plasseringer i OL-kvalifiseringen.

Allerede denne uken, det latviske sykkelmesterskapet. Latvia har to arenaer i sporten, og Toms Skujiņš og Krists Neilands forventes å starte i Tokyo. Neiland har kommet seg etter et brukket kragebein og har begynt å trene med laget sitt i Frankrike. Du vil også snart få vite om du vil være blant utøverne som skal delta i det prestisjetunge Tour de France.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like