Home » «Vi vet hva vi må forbedre, vi gjør fremgang» – Hockey – Sportacentrs.com

«Vi vet hva vi må forbedre, vi gjør fremgang» – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

«Denne kampen var dobbelt så rask som kampen mot Norge, noe som også ble merket av spillerne. Resultatet gjenspeiler egentlig ikke spillets fremdrift. Både vi og Danmark hadde mange sjanser til å score. Det hele ble avgjort av nyanser. I fremtiden må vi definitivt jobbe med å spille defensiv sone, fordi vi skjøt to plater da retningen på platen ble endret mens vi gikk gjennom den i luften. «Du må spille på en mer posisjonell måte og blokker motstanderens balltre,» sa hovedtreneren for landslaget.

«Laget spilte med entusiasme i begge kampene. Guttene kjempet til siste slutt og skapte mange gode øyeblikk. I denne turneringen fokuserer vi på ungguttene. I dagens hockey er det flertallet og minoriteten som er avgjørende, de blir nødt til å Vi kan ha spilt for akademisk i den siste kampen, vi måtte skyte mer og angripe målet, ”delte Harijs Vītoliņš.

Torsdag, i den første kampen i turneringen, spilte det latviske hockeylaget overbevisende mot det norske laget med stillingen 3: 0. I dag kl. 19:00 møtes Norge og Danmark.

Artis Ābols, Viktors Ignatjevs og Juris Klodāns assisterte Harijs Vītoliņš i denne turneringen. Ēriks Visockis hadde ansvaret for fitness, men Pēteris Groms fungerte som videotrener.

I løpet av desemberpausen etablert av International Hockey Federation (IIHF), starter det latviske laget på «Visp Cup»-turneringen i Sveits. Russland, Slovakia og Sveits skal også spille i denne turneringen.

Ressurser brukt:
https: //lhf.lv/lv/article/6961/vito …

You may also like