Home » VIDEO: Valmiera Gadranis fotballspiller gjentar det styggeste øyeblikket i Zidans karriere; etter kampen knekker fortsatt motstanderens nese

VIDEO: Valmiera Gadranis fotballspiller gjentar det styggeste øyeblikket i Zidans karriere; etter kampen knekker fortsatt motstanderens nese

by Russell Crowe

«Valmiera» beseiret laget «Dinamo Rīga» i kvartfinalen i den latviske cupen på søndag med en score på 5:0.

I det 88. minutt av kampen dyttet Gadranis Nikita Samsonova brutalt en annen spiller bakfra mens han forsøkte en løs ball og ble sendt av banen med rødt kort. I følge portalen «Sportacentrs.com» fortsatte konflikten etter kampen: Gadrani angrep motstanderens fotballspiller Andrejs Kiriļins og brakk nesen. Politiet var også involvert i hendelsen.

Gadranis slag mot brystet til Samsonov minner mye om slagene til den franske fotballegenden Zinedin Zidane, en tidligere forsvarer for det italienske fotballaget Marko Materaci, som ble oppkalt etter den franske familien under kampen. På den tiden hemmet Zidanes handlinger og det røde kortet lagets sjanser til å vinne VM-finalen i 2006.

Valmiera fordømte Gadranis brutale angrep i en uttalelse mandag og rettferdiggjorde ikke fotballspillerens handlinger. Teamet påpeker at ingen andre personer fra Valmiera-klubben var involvert i konflikten.

Valmiera fremhever også at Gadranis svar på voldtekten setter et dårlig eksempel for unge fotballspillere, og påpeker at det ikke er plass for slik handling i fotball.

«Vi skylder en unnskyldning ikke bare til offeret, men også til hele det latviske fotballmiljøet. Vi vil sørge for at ingenting som dette skjer igjen,» sa klubben i en uttalelse.

Vidzeme-klubben påpeker imidlertid også at Gadrani har blitt provosert av motstanderne.

Gadrani forventes å få alvorlige diskvalifikasjoner for begge bruddene. Den 24 år gamle fotballspilleren har dukket opp i 18 Premier League-kamper denne sesongen.

De fire ledende lagene i RFS toppfotballliga, «Liepāja», «Valmiera» og «Riga» har nådd semifinalen i den latviske cupen.

Andre leser nå

You may also like