Home » VM 2023: Albania beseiret igjen! Denne gangen i Tychy

VM 2023: Albania beseiret igjen! Denne gangen i Tychy

by Russell Crowe

Forrige torsdag overrasket Biało-Czerwony med uavgjort 0-0 i Łódź uten mål. I Tychy var vertslaget den absolutte favoritten, tatt i betraktning verdensrankingen. Albania er 75., Polen 29.

I tidligere kamper spilte Biało-Czerwony uavgjort 1-1 med Belgia i Gdańsk, og så vant de 1-0 i Jerevan med Armenia. Albania spilte uavgjort 1-1 med Kosovo, tapte mot Belgia 0:7 og vant med Armenia 5-0.

Se også: Matty Cash takket presidenten i det polske fotballforbundet for hjelpen og snakket om debuten på landslaget. Gjorde det … på polsk

Selv om polske kvinner dominerte fra begynnelsen, klarte de ikke å skape vanskelige situasjoner. Natalia Padilla-Bidas sløste bort lokalbefolkningens mål for lokalbefolkningen i det 18. minutt, som sviktet på resultattavla. Senere prøvde hun å overraske den albanske keeperen Dominika Grabowska på distanse.

Nina Patalons lag tok ledelsen etter en straffe som sikkert ble tatt av Paulina Dudek. «Eleven» ble diktert av Ezmiralda Franjas foul på Weronika Zawistowska.

Etter sideskiftet fortsatte de polske kvinnene i angrepet, jublet av mer enn to tusen mennesker. I ’53 mislyktes Padilla-Bidas. Deretter var Albanek ved flere anledninger «tykt» i sekstenmeteren, men uten presise skudd. Etter at Zofia Buszewska kastet ballen inn i motstandernes sekstenmeter, spratt ballen utenfor stolpen. Scoringen ble satt i det 89. minutt av Małgorzata Messjasz. Hun hoppet like høyt som Grabowskas innlegg fra et hjørnespark.

Resultatene fra de resterende kampene på tirsdag i gruppe H: Armenia – Kosovo 0: 1 (0: 0), Norge – Belgia 4: 0 (2: 0)

Til høsten står laget uten hjelp fra VfL Wolfsburg-spissen Ewa Pajor, som pådro seg en alvorlig skade i venstre kne.

VM i 2023 arrangeres i Australia og New Zealand. Gruppevinnerne går direkte til dem, og lagene på andreplass spiller sluttspill. De to beste vil få et opprykk og den tredje vil få en ny sjanse i 10-lags interkontinentale play-off-turnering.

32 lag skal delta i den siste turneringen, inkludert to verter uten å måtte spille i kvalifiseringsrunden. I år skal de polske kvinnene spille borte med Kosovo (11/25) og Belgia (11/30).

Gjeldende gruppe F-tabell:

MP-mål
1. Norge 4 10 17-0
2. Polen 4 8 4-1
3. Belgia 4 7 15-1
4. Albania 4 4 6-10
5. Kosovo 4 4 2-11
6. Armenia 4 0 0-17

AJ, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like