Home » Warholms satte verdensrekord på 400 meter hekk i finalen i de olympiske leker

Warholms satte verdensrekord på 400 meter hekk i finalen i de olympiske leker

by Edvard Munch

Den norske friidrettsutøveren Chestnut Warholm brøt tirsdag verdensrekorden på 400 meter hekk i finalen i OL i Tokyo, og vant en gullmedalje.

Nyheter

SRS minner om en erklæring som må leveres innen 17. januar. Bør den være tilgjengelig for alle innbyggere?

1 dag

Nyheter

Noen Tusenvis har forsvunnet fra bankkontoene til Latgale-innbyggere på få dager: svindlere etterlater folk uten penger

16 timer

veselam

Anna Peipiņa: Folket vårt er motstandsdyktig, men det er ikke flere dråper som kan falle på folks tålmodighet

21 timer

les andre nyheter

I det siste superraske løpet kom Stockholm i mål på 45,94 sekunder, og korrigerte rekorden som ble satt for en måned siden med 0,76 sekunder.

King Benjamin, en amerikansk barriereskriver, vant sølvmedaljen med en ny nordamerikansk rekord på 46,17 sekunder. Bronsemedaljen og ny søramerikansk rekord gikk til brasilianeren Alison dos Santus, som kom i mål på 46,72 sekunder.

ANDRE LES NÅ

I starten av streken lukket Benjamin inn på Stockholm og nådde nesten nordmannen, men etter siste bom levnet den olympiske mesteren ikke noe håp for konkurrenten.

Fjerdeplassvinner Kiron McMaster kom i mål på 47,08 sekunder og brøt Virgins britiske rekord. Qatar-løperen Abderrahmans Samba ble nummer fem med sitt beste resultat for sesongen, og krysset målstreken på 47,12 sekunder.

RELATERTE INNLEGG

Sjetteplassvinner Jasmani Kopello fra Tyrkia gjentok den nasjonale rekorden med 47,81 sekunder, mens Rasmus Megis resultat på 48,11 sekunder tillot ham å bryte den estiske rekorden. Alesandro Sibilio fra Italia ble nummer åtte (48,77 sekunder).

Vinneren av de to siste verdensmesterskapene, 25 år gamle Stockholm, løp den distansen på 46,70 sekunder 1. juli, og slo den 29 år gamle amerikaneren Kevin Youngs rekord med åtte hundredeler av et sekund.

Seks sett med medaljer deles ut på friidrettsstevnet i Tokyo på tirsdag.